Meghívó

Tudjuk, hogy sok férfit és nőt taszítunk ezzel a kétségbeesésbe, de úgy döntöttünk…

Vadházasságunk megszelídítése érdekében úgy döntöttünk, hogy 2018. június 23-án minimum 50 év hűséget esküszünk egymásnak. 

Elhatározásunkra a hivatali pecsétet 17:00-kor a szigetmonostori Regatta hotelben kapjunk.  
Reméljük osztozol örömünkben, és megtisztelsz minket jelenléteddel a ceremónián, valamint az azt követő partyn.

 

Ahogy a írtuk, megosztjuk Veletek a részleteket, olvassátok el figyelmesen, mert kikérdezzük:

 

  • Mint a helyszínből is gondolhatod, a magassarkú és a fényesre pucolt ünnepi cipő teljességgel fölösleges. Éppen ezért (meg mert miért is ne) az esküvőnk témája: Mezítlábas grillparty. Természetesen a legszebb ruhádat nyugodtan előkészítheted, mert mégis csak egy esküvőről van szó és a menyasszony sem strandruhában lesz. Összegezve a dresszkód: kisestélyi (uraknak ennek férfi megfelelője) és mezítláb (Reni engedékeny, így nagyon indokolt esetben elfogadjuk a papucsot vagy a lapos talpú szandált is, de ha több lesz a nem mezítlábas, mint a mezítlábas, akkor egyszerűen el fogjuk dugni a lábbeliket messzire). Természetesen gondoskodunk a megfelelő járófelületről (lesz fű, meg szőnyeg).
  • Szerencsénk van a helyszínnel kapcsolatban több szempontból is, de ami számodra érdekes lehet, hogy van lehetőség ott aludni is az esküvő után. Ennek összege 4 000 Ft/fő. Ahogy láttuk, 2-3 ágyas szobáik vannak zuhanyzóval. Kérjük, hogy erre vonatkozóan is adj nekünk visszajelzést, mert akkor tudunk segíteni a foglalással kapcsolatban, illetve, ez a kedvezményes ár az esküvő vendégeinek.
  • Bizonyára izgatott vagy a nászajéndék miatt, listánkat itt tekintheted meg: KLIKK